Отборът на Атлетико Мадрид постигна страхотна победа над Валенсия в

...
Отборът на Атлетико Мадрид постигна страхотна победа над Валенсия в
Коментари Харесай

Атлетико Мадрид с уникален обрат срещу Валенсия

Отборът на Атлетико Мадрид реализира страхотна победа над Валенсия в дербито от Примера дивисион. Спечелените три точки от състава на Диего Симеоне са още по скъпи, защото пристигнаха след извънреден поврат. Гостите от Валенсия поведоха с 2:0 на „ Уанда Метрополитано”, само че в последна сметка домакините стигнаха до успеха с 3:2.

Две от попаденията за домакините пристигнаха в добавеното време на мача, a успеха бе първа за състава на Диего Симеоне от три седмици.

Юнус Муса откри резултата в интерес на гостите в 25-ата минута с обмислен удар от границата на пеналта. Футболистите на домакините не съумяха да отговорят на предизвикването и в самия завършек на първата част, „ прилепите” нанесоха своя втори удар. Уго Дуро повиши на 2:0 от чиста позиция след неточност в защитата на „ дюшекчиите”.

Атлетико съумя да се върне в мача в 65-ата минута, когато понижи пасива си. Матеус Куня бе прецизен откакто засече подаване от корнер. Последва подтик в играта на домакините, само че развръзката пристигна в самия завършек на дуела.

В първата минута от продължението Анхел Корея се възползва от безредие в наказателното поле и направи 2:2. Марио Ермосо се трансформира в воин за своите, откакто заби победното попадение за Атлетико надълбоко в добавеното време на срещата.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР