Отборът на Астън Вила е стартирал офанзива за полузащитника на

...
Отборът на Астън Вила е стартирал офанзива за полузащитника на
Коментари Харесай

Астън Вила преговаря с Ювентус за уругвайски национал

Отборът на Астън Вила е стартирал атака за полузащитника на Ювентус Родриго Бентанкур, написа „ Daily Mail “. Информацията гласи, че уругваецът се е трансформирал в съществена цел за бирмингамци и договарянията към този момент са в ход.

Бентанкур има 18 участия в Серия А този сезон, само че Ювентус е подготвен да изслушва предложения, защото желае да балансира бюджета на тима през идващите трансферни прозорци.

24-годишният Бентанкур се причисли към Юве от Бока Хуниорс преди пет години, като за този интервал завоюва седем огромни трофея, в това число три трофеи от Серия А. Той играе под управлението на Масимилиано Алегри за повторно, като е работил и с Маурицио Сари и Андреа Пирло.

След като подписа с Филипе Коутиньо, Робин Олсен и Люка Дин по-рано през този месец, мениджърът на Вила Стивън Джерард желае да докара още централен полузащитник и централен бранител.

Бентанкур беше считан за един от най-хубавите гении в Южна Америка, когато се причисли към Ювентус и беше част от тима на Уругвай, който доближи до четвъртфиналите на Световното състезание в Русия през 2018 година.

EXCLUSIVE: Aston Villa begin talks with Juventus for three-time Serie A winner Rodrigo Bentancur |
— MailOnline Sport (@MailSport)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР