Отборът на Астън Мартин категорично записа своя най-слаб уикенд от

...
Отборът на Астън Мартин категорично записа своя най-слаб уикенд от
Коментари Харесай

Астън Мартин приемат нормално критиките от Алонсо

Отборът на Астън Мартин изрично записа своя най-слаб уикенд от началото на сезон 2023 във Формула 1 по време на Гран При на Сингапур предходната седмица.

Очакванията бяха на „ Марина Бей “ английският отбор да бъде покрай челото, защото пистата доста наподобява на тези при започване на шампионата, на които AMR23 се усещаше доста добре. Действителността обаче се оказа напълно друго и Фернандо Алонсо започва едвам осми, а съотборникът му Ланс Строл се блъсна тежко в квалификацията и даже не взе участие в надпреварата.В самата конкуренция Алонсо приключи на 15-то място след голям брой премеждия и по този начин Астън Мартин записва първия си нулев уикенд от началото на годината. След него отборът от Силвърстоун изостава с 48 точки от Ферари в разногласието за третото място в конструкторския шампионат седем кръга преди края на сезона.

По време на самото съревнование двукратният международен първенец, който е прочут със своите прояви по радиото, още веднъж прояви тази си линия и подлага на критика тима си. В отговор на тази открита рецензия от страна на двукратния международен първенец ръководителят на Астън Мартин Майк Крак съобщи, че не вижда проблем с нея, защото е била заслужена.

„ Като тим ние би трябвало да си вземем записка когато водач ни подлага на критика. Очевидно това не беше представянето, което той очакваше и с което е привикнал. В този случай рецензията е естествена. Ние желаеме водачите да дават всичко от себе си и е обикновено те да реагират по този начин, когато нещата не се получават. Така че нямаме проблем с рецензиите “, изясни Крак.

 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР