Отборът на Арсенал успя да навакса пасив от три гола

...
Отборът на Арсенал успя да навакса пасив от три гола
Коментари Харесай

Уест Хям и Арсенал с голово шоу в Лондон

Отборът на Арсенал съумя да навакса пасив от три гола в лондонското дерби с Уест Хям, а срещата приключи наедно 3:3. Футболистите на Микел Артета изоставаха с 0:3 в 32-ата минута, само че въпреки всичко си потеглиха с точка.
Джеси Лингард означи в 15-ата минута. 120 секунди по-късно Джаръд Боуен удвои задатъка на домакините. Нападателят се възползва от слабата играта на " артилеристите " в отбрана и благодарение на рикошет матира Лено.
В 32-ата минута Томаш Сучек вкара трети гол във вратата на Арсенал. Чешкият полузащитник застана на пътя на топката след удар с глава Михаил Антонио.

Арсенал отвърна посредством Александър Лаказет в 38-ата минута. Френският нападател стигна до топката в наказателното поле, а мощният му удар се отклони в Сучек и спря в мрежата.
След подновяването на играта Арсенал сподели по-голямо предпочитание за игра. Крейг Доусън си означи автогол в 62-ата минута и резултатът бе понижен. В 77-ата минута Антонио направи непростителен пропуск, с който можеше да постави завършек на интригата в срещата. Нападателят от непосредствена непосредственост прати топката в гредата. В 82-ата минута пепе центрира в наказателното поле на домакините, а Лаказет бе заел добра позиция на втора греда и прати топката в мрежата на Фабиански за 3:3.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР