Отборът на Арсенал ще срещне сериозна конкуренция в лицето на

...
Отборът на Арсенал ще срещне сериозна конкуренция в лицето на
Коментари Харесай

Нюкасъл се подсилва с английски национал от Евертън

Отборът на Арсенал ще срещне сериозна конкуренция в лицето на Нюкасъл в борбата за нападателя на Евертън Доминик Калвърт-Люин. По-рано се появиха информации, че „ артилеристите “ са определил 24-годишния британски национал за собствен приоритет през идната година, защото се чака Александър Лаказет да си тръгне от „ Емиратс “.

Междувременно Манчестър Юнайтед също беше обвързван с трансфер на някогашния ас на Шефилд Юнайтед като дълготраен заместител на Единсон Кавани, преди идването на Кристиано Роналдо.

Въпреки това той би могъл да направи неочакван трансфер в Нюкасъл, който ще разполага с нужните средства след закупуването на клуба от консорциум от Саудитска Арабия. Според „ The ​​Telegraph “, от Нюкасъл са сложили Калвърт-Люин в листата си с прехвърляния за идващото лято.

„ Свраките “ желаят да подсилят офанзивата си, с цел да обезпечат конкуренция на Калъм Уилсън.

Все отново изданието добавя, че двата манчестърски гранда също не трябва да бъдат отписвани следващата година. „ Червените дяволи “ още веднъж ще търсят заместител на Кавани, който е в последната година от контракта си, до момента в който от Ман Сити се чака да е на пазара за правоприемник на Серхио Агуеро.

Newcastle United keen to sign Everton striker Dominic Calvert-Lewin - reports
— Telegraph Football (@TeleFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР