Отборът на Арсенал официално има нов треньор. Неговото име е

...
Отборът на Арсенал официално има нов треньор. Неговото име е
Коментари Харесай

Арсенал официално обяви новия си мениджър

Отборът на Арсенал публично има нов треньор. Неговото име е Микел Артета. Испанецът подписа с „ артилеристите “ за три години и половина, оповестиха от пресслужбата на клуба.
Бившият състезател на " артилеристите " заменя на поста Фреди Люнгберг, който изпълняваше краткотрайно длъжността на " Емирейтс ", откакто Унай Емери бе освободен от позицията поради незадоволителни резултати.
Артета, който изигра 149 мача за „ топчиите “ сред 2011 и 2016 и завоюва по два пъти ФА Къп и Къмюнити Шийлд, преди да се причисли към треньорския щаб на Манчестър Сити, където бе помощник на мениджъра Пеп Гуардиола след идването му на „ Етихад “ през 2016.
„ Щастливи сме да обявим публично присъединението на Микел Артета като наш управител в неделя. Микел, някогашен капитан на клуба, игра за нас в границите на пет сезона от 2011 до 2016 и подписа договор за три години и половина “, се споделя в клубно изказване на Арсенал.
Фреди Люнгберг ще изведе отбора за последно като краткотраен управител в утрешната аудиенция на Евертън, до момента в който първият формален мач за Артета ще бъде гостуването на Борнемут на 26 декември.
Какви са първите думи на Артета като управител на Арсенал, вижте в SportLive.bg.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР