Отборът на Англия започна по успешен начин квалифиакциите за Евро

...
Отборът на Англия започна по успешен начин квалифиакциите за Евро
Коментари Харесай

Рекорди за Кейн и Роналдо на старта на квалификациите за Евро 2024

Отборът на Англия стартира по сполучлив метод квалифиакциите за Евро 2024, откакто победи Италия с 2:1 като посетител в дербито на старта на пресявките. В Неапол халфът на " Трите лъва " Деклан Райс и капитанът Хари Кейн дадоха преднина от два гола на европейските вицешампиони преди почивката, преди Матео Ретеги да върнe домакините в мача в 56-та минута.

Десет минути преди края Англия остана с човек по-малко след два бързи жълти картона на Люк Шоу, само че играчите на Гарет Саутгейт удържаха преднината си за частична победа, с която най-малко ненапълно си върнаха за загубата от Италия във финала на Евро 2020. С попадението си на стадион " Диего Армандо Марадона " Кейн усъвършенства върха на Уейн Рууни за най-вече голове с екипа на Англия и към този момент има 54 попадения.

В другия мач от група С на квалификациите Северна Македония победи Малка с 2:1 в Скопие.

Звездата на Португалия Кристиано Роналдо усъвършенства следващ връх при успеха на своя отбор над Лихтенщайн с 4:0 вкъщи на старта на квалификациите за Евро 2024. В дебюта на новия селекционер Роберто Мартинес Роналдо се трансформира във футболиста с най-вече мачове за народен тим в историята на футбола, откакто стартира от първата минута за своя 190-ти дуел с екипа на " мореплавателите ", подобрявайки достижението на кувейтския нападател Бадер Ал-Мутава.

Това не бе всичко от 37-годишният състезател на Ал Насър, който се разписа от дузпа и свободен удар през втората част, с цел да доближи 120 гола за Португалия. Преди това Жоао Кансело даде преднина на домакините, а Бернардо Силва повиши на 2:0 в 47-та минута. По този метод Португалия записа съвършен старт на борбата за присъединяване в Евро 2024, а в другите два мача от група J Босна победи Исландия с 3:0 вкъщи, а Словакия и Люксембург направиха нулево тъждество в Братислава.

В група Н Дания победи Финландия с 3:1 като хазаин. 20-годишният нападател на Аталанта Расмус Хьойлунд осъществя хеттрик за " аления динамит ", а за гостите се разписа Оливер Антман. В другите два дуела от групата Словения надделя Казахстан с 2:1 като посетител, а Северна Ирландия завоюва визитата си на Сан Марино с 2:0. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР