Отборът на Алавес спечели изключително ценни три точки в борбата

...
Отборът на Алавес спечели изключително ценни три точки в борбата
Коментари Харесай

Виляреал се провали срещу борещия се за оцеляване Алавес

Отборът на Алавес завоюва извънредно скъпи три точки в битката си за избавление. Футболистите на Хулио Веласкес съкрушиха с 2:1 шлагера в Шампионска лига тази година Виляреал и по този метод събраха 28 точки. "Спасителният бряг " е на 4 точки пасив. Там сега се намира Майорка, а същия актив има и Кадис.

Емери бе заменил множеството от своите титуляри по отношение на мача през седмицата в Шампионска лига против Ливърпул. Местата си от конфликта на „ Анфийлд “ резервираха единствено Пау Торес, Дани Парехо и Самуел Чуквуезе.

Виктор Лагардиа шокира "жълтата подводница " още в 4-ата минута, а малко след изминаването на половин час игра Гонзало Ескаланте удвои. През цялата първа част отборът на Унай Емери бе по-активен, само че по този начин и не намираше път към вратата на Фернандо Пачеко.

В началото на второто полувреме Саму Чуквуезе обнадежди гостите, че могат да не изгубят срещата. Нигериецът пое на десния фланг и излъга цели четирима играчи на домакините, а по-късно стреля през ръцете на Пачеко, с цел да понижи преднината на Алавес.

В последна сметка Виляреал остана на седмата позиция в Ла Лига с 52 точки, на три зад шестия Реал Сосиедад и пет зад Бетис.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР