Отървете се от праха у дома за дълго време с

...
Отървете се от праха у дома за дълго време с
Коментари Харесай

Отървете се от праха у дома за дълго време! Ето как

Отървете се от праха вкъщи за дълго време благодарение на този разтвор!

Прахът в нашата къща е на всички места. Избърсвате го и той незабавно се появява още веднъж. За доста домакини, които деликатно наблюдават за чистотата в домовете си, мокрото разчистване е същинско предизвикателство. Те мечтаят да се отърват от праха един път вечно или най-малко за дълго време.

На пазара има разнообразни химикали за разчистване. Но всички те по един или различен метод вредят на нашето здраве.

Производителите оферират и разнообразни типове супер парцали, които са направени особено за битка с праха и предотвратяването му в бъдеще. Но рекламата, както знаем, е моторът на търговията. Следователно, тези обещания постоянно се оказват погрешни.

Как да поддържате чист дома си, без да харчите доста пари за скъпи химикали? Ние ви предлагаме доста елементарен, само че ефикасен метод за справяне с праха, който също по този начин ще предотврати появяването му за по-дълго време.

За задачата единствено би трябвало да си приготвите специфична забрадка за прахуляк.

За начало пригответе специфичен разтвор: поставете един лимон на резенчета в стъклен съд и ги залейте със 7 супени лъжици олио. Покрийте стъкления съд с плътна капачка и го оставете за 7 дни.

След една седмица прибавете една чаша вряла вода към лимоните, разбъркайте добре и прецедете през марля сместа.

Това е всичко – вашето почистващо средство е готово! Вземете чиста забрадка, потопете я в получения разтвор, изстискайте я и я изсушете. И готово! Вашата забрадка знамение за битка с праха е подготвена.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР