От юни 2019 г. NEXT-DC става творческа агенция на Рено Нисан

...
От юни 2019 г. NEXT-DC става творческа агенция
на Рено Нисан
Коментари Харесай

NEXT-DC е новата творческа агенция на Рено Нисан България

От юни 2019 година NEXT-DC става креативна агенция на Рено Нисан България. Агенцията ще съдейства за цялостното комуникационно обслужване на марките Renault и Dacia в България.

Партньорските взаимоотношения на Рено Нисан България и NEXT-DC стартират още през 2018 година, реализирайки няколко успешни проекта, измежду които 3D мапинг (https://www.auto-press.net/a:Renault-представи-MEGANE-R-S-по-3D-симулирана-писта) демонстрация за лансирането на новото Renault MEGANE R.S. в България и интерактивна инсталация, разказваща 120-годишната история (https://www.auto-press.net/a:Renault-празнува-120-години-от-основаването-си-с-иновативна-инсталация) на марката Renault.

"Избрахме NEXT-DC за наша творческа агенция, въодушевени от проактивността и оригиналния метод, които екипът демонстрира по време на състезанието. Като лидери на пазара за нови коли за последните 6 години, ние държим да поддържаме най-високо равнище в комуникацията с нашите съществуващи и потенциални клиенти. В лицето на NEXT-DC виждаме верния сътрудник за осъществяването на тези цели. ", сподели Мартина Христова, Маркетинг директор за марките Renault и Dacia за България.

"Последната година Renault ни дадоха възможности да осъществяваме творческия си капацитет и ексцентричен метод чрез няколко смели взаимни плана. Това ни показа, че двата екипа гледат в една посока, имат сходни критерии за качество и иновация, сходни упоритости. За нас това е фундаментът за положително партньорство. Вярвам, че с Рено Нисан България ни очакват сполучливо партньорство и много нови благоприятни условия. ", добави Мария Тодорова, Управляващ шеф на NEXT-DC.

*Източник:
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР