От вторник, когато се очаква президентът да назначи служебен кабинет,

...
От вторник, когато се очаква президентът да назначи служебен кабинет,
Коментари Харесай

Стефан Чайков: Ще потърсим новия министър от служебното правителство

„ От вторник, когато се чака президентът да назначи длъжностен кабинет, ще потърсим контакт с новия районен министър и ще се опитаме в диалогов режим да решим всички проблемите на бранша ”.

Това съобщи пред БГНЕС Стефан Чайков, ръководител на БКК Пътища, по време на митинга, който сега се организира пред Народното събрание.

Чайков изясни, че има вяра служебното държавно управление да помогне с решаването на проблемите в пътния бранш.

„ Надяваме се, този следващ ден да е финален ден на митинг. Очевидно това е финален работен ден на това Народно заседание. От вторник, когато се чака президентът да назначи длъжностен кабинет, ще потърсим контакт с новия районен министър и ще се опитаме в диалогов режим да решим всички проблеми на бранша ”, сподели той.

„ Ние протестираме против политиката на държавното управление на ръководещата коалиция във връзка с пътния бранш ”, сподели той.

Председателят на БКК Пътища изясни и кой е отговорен за проблемите в пътния бранш. „ Основно проблемите в бранша се въплъщават от министър-председателя Кирил Петков, финансовия министър Асен Василев, неговия заместител Андрей Цеков и Настимир Ананиев, който явно не е способен да е ръководител на Комисията по районно развиване ”, съобщи той. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР