От време на време имаме нужда от леки като перце

...
От време на време имаме нужда от леки като перце
Коментари Харесай

Блейк Лайвли и Анна Кендрик се завръщат за продължението на „Лесна услуга“

От време на време имаме потребност от леки като перце филми, които да ни оказват помощ да прескачаме по-пряк път в една друга действителност, без наложително да ни сервират някоя сериозна житейска поука. Затова приемаме тези типично момичешки закачливи филми с усмивка. След триумфа на кино лентата „ Лесна услуга ” в бокс-офиса и признанието на рецензията, от Lionsgate и Amazon Studios събират бандата още веднъж дружно за продължение на занимателния престъпен трилър. От изданието „ Deadline “ оповестяват, че в основните функции се завръщат Анна Кендрик и Блейк Лайвли, а Пол Фийг (познаваме го като ловък ценител на женските историии от  " Шаферки " ) ще режисира сюжет на Джесика Шарзър. Отвъд тази информация се знае малко, само че разполагаме със свободно поле за въображение какво ни следва. Ролите на Блейк Лайвли и Анна Кендрик им пасват като ръкавица, а ние нямаме самообладание да забележим стила на Лайвли в целия му искра, както и да се насладим на мекото наличие на Кендрик в продължението.

 

Blake Lively and Anna Kendrick are set to reprise their roles in ‘A Simple Favor’ sequel for Lionsgate and Amazon Studios https://t.co/PN7JUcl8u9pic.twitter.com/htbBUfbzQv
— Deadline Hollywood (@DEADLINE) May 11, 2022
Първият филм е основан на едноименния разказ от 2017 година на Дарси Бел. Лентата наблюдава историята на самотна майка (Кендрик), която се сприятелява с друга заможна майка (Лайвли) в началното учебно заведение на детето си, само че когато новата й другарка изчезва, тя взема решение сама да стартира следствие. Струва си да се означи, че истинският разказ няма продължение, тъй че единствено можем да гадаем в каква посока ще бъде този нов филм, само че несъмнено се радваме на още една продукция с фокус върху две основни женски функции, които са прегледани по пълностоен метод.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от A Simple Favor (@asimplefavor)

Макар истинският филм да не впечатлява с особена изчерпателност и да е предсказуем на моменти, си коства да хвърлим по едно скромно око към продължението както поради колоритната характерност на героините, по този начин и с цел да се посмеем от сърце на занимателните моменти, които евентуално няма да са по никакъв начин малко, в случай че съдим по първата част. Затова – сипете си чаша вино, облечете обичаните си облекла и се уговорете с приятелки за нова среща пред екрана, тъй като лекият и ненатоварващ „ Лесна услуга “ се завръща за още един рунд!
„ Където пеят раците “ - нов женски филм на Рийз Уидърспуун
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР