От ВМРО-Пловдив се разграничиха днес от депутата от Обединени патриоти

...
От ВМРО-Пловдив се разграничиха днес от депутата от Обединени патриоти
Коментари Харесай

ВМРО-Пловдив се разграничи от Славчо Атанасов и НФСБ за платеното паркиране пред блока

От ВМРО-Пловдив се разграничиха през днешния ден от депутата от Обединени патриоти Славчо Атанасов и от общинските съветници от НФСБ в локалния парламент по отношение на наредбата за платеното паркиране пред жилищните блокове в града под тепетата.

На изключителна конференция регионалният координатор на ВМРО-Пловдив и депутат от Обединени патриоти в 44-ото Народно заседание Александър Сиди и градският водач на ВМРО-Пловдив и кмет на регион „ Южен ” Борислав Инчев заявиха, че Славчо Атанасов и съидейниците му нямат право да приказват от тяхно име.

„ НФСБ са единствено една част от нашата коалиция и нямат право да приказват от името на патриотите. Нашите съветници от Вътрешна македонска революционна организация са дали своят вот „ за ” наредбата и по тази причина Славчо Атанасов няма никакво право да дава конференции от името на всички патриоти. Тъжното е, че със съветниците от НФСБ си приказваме посредством медиите, само че това не е подбудено от нашите дейности ”, разяснява Александър Сиди.

Според него обаче в тази ситуация спор няма, а единствено излагане на разнообразни тези, а казусът е в неналичието на връзка. „ Това през вчерашния ден беше употребявано с политически резултат и за стартирането на предизборната акция на един човек цели две години преди локалните избори в Пловдив. Странно по какъв начин излиза Славчо Атанасов, който е началник на комисията по спорт в Народното събрание, да приказва за паркирането в Пловдив. Все отново това не значи разпад на групата или разкол. Категорично няма да подкрепим решението да се даде на Административен съд наредбата за платено паркиране пред блока ”, добави Александър Сиди.

„ Аз приканих още на сесията на Общински съвет тази разпоредба да стане работеща, тъй като единствено в регион „ Южен ” към този момент имаме 500 поръчки за места. Имам няколко отчета, в които се е стигнало до конфликтни обстановки и разпра за това кой къде паркира. Затова колкото по- скоро проработи тази разпоредба, толкоз по- добре ”, разяснява от своя страна Борислав Инчев, кмет на регион „ Южен ” и градски водач на ВМРО-Пловдив.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР