От Вилата на любовта трябваше да си тръгнат двама от

...
От Вилата на любовта трябваше да си тръгнат двама от
Коментари Харесай

Йоана и Румен аут от “Един за друг”

От Вилата на любовта трябваше да си тръгнат двама от най-противоречивите участници. След оспорвана борба Йоана и Румен се изправиха против най-близките си хора в шоуто в пряк конфликт на елиминации. За страдание, “двубоят ” приключи със загуба за тях, защото останалите двойки направиха своя избор.

Състезанието, в което на влюбените се наложи да крадат яйце, завърши сполучливо за Елизабет и Йордан. На Маргарита и Кристиян не им провървя изключително и двамата се разписаха със солидна доза наказателни точки. Така в последна сметка на финала се изправиха против към този момент изгонените участници. Изборът сред двойките бе много прочувствен и мнозина не икономисаха съмненията си кого да прецакат. За жал, разпоредбите на играта са такива – искаш-не искаш, би трябвало да елиминираш някого.

Йоана и Румен се постановиха като една от най-атрактивните двойки, която несъмнено демонстрираше темперамент. По-силната половинка в тази ситуация демонстрираше самочувствие, подплатено с много пиперлив език. Това му завоюва както негативи, по този начин и позитиви освен измежду останалите участници, само че и измежду феновете пред дребния екран. Докато някои намерено съжаляват за изгонването, други самоуверено признават, че са си отдъхнали. Влюбените имаха мощно наличие в играта, а тръгването им разстрои даже както конкуренцията, по този начин и водещия.

Автор: petel.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР