От Великден насам един въпрос продължава силно да вълнува феновете

...
От Великден насам един въпрос продължава силно да вълнува феновете
Коментари Харесай

Камелия се сдобила с рожба срещу 40 000 евро?

От Великден насам един въпрос продължава мощно да вълнува почитателите на фолк гилдията и освен - сурогатна майка от Украйна ли е родила бебето на попфолк дивата Камелия? 

52-годишната певица разкри точно на Възкресение Христово, че с обичания ѝ Цветин са се сдобили с рожба. „ Благодаря на всеки оказал помощ за раждането ти, благо наше всичко ”, написа изпълнителката на " Огън момиче ". С това тя загатна пред почитателите си, че с избраникаът ѝ са станали родители посредством сурогатна майка.  
                             

Самата снима на бебето, която Камелия показа на профила си в Инстаграм, подсказа на доста от почитателите ѝ, че е малко евентуално то да е осиновено, защото е новородено. Ето за какво доста от тях позволиха опцията мъничето, чийто пол щастливите родители към момента не са разкрили, да е добита благодарение на сурогатна майка от Украйна. Там въпросната процедура е законна. 

Нещо повече, в Украйна така наречен комерсиално сурогатно майчинство е пазар за милиони. Най-често се употребяват услугите на организация. Цената може да е от порядъка на 30-40 000 евро, което минава дори за на ниска цена в съпоставяне да вземем за пример със Съединени американски щати, където услугата може да доближи и 120 000 $. Тези финансови пакети обгръщат медицински и правни процедури, както и заплатите на сурогатните майки, оповестяват от " Уикенд ", базирайки се на информация от вътрешен източник. 
                             

 

Говори се, че най-често дамите, износващи децата на двойки с репродуктивни проблеми, получават към 15 000 евро. Бизнес моделът продължава и по време на войната, макар компликациите. Хиляди двойки от разнообразни краища на света и през днешния ден чакат да приберат своите деца, родени от сурогатни майки в Украйна, допълват още от медията.

Подробна информация, обвързвана със сурогатното майчинство в тази страна, може да се открие в интернет. Според нея още в акта за раждане на детето се вписват имената на получаващите родители. Според източника огромно подпомагане на Камелия и Цветин е оказал столичния фотограф Костадин Кръстев-Коко. Самият той дружно с колегата си от същия пол преди 2 години се сдобили с дете от сурогатна майка в Украйна. Вече минал по този път, Коко оказал помощ и на певицата да сбъдне фантазията си.
                             

 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР