От вчера чувам една и съща опорна точка от противниците

...
От вчера чувам една и съща опорна точка от противниците
Коментари Харесай

Депутат от БСП: Политиката ни е цирк - актьорите се сменят, но един и същи продава билетите

От през вчерашния ден слушам една и съща опорна точка от съперниците на ГЕРБ – че търсим спешен пиар. ГЕРБ няма потребност от сходно нещо. Това сподели в утринния блок на Нова телевизия депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова във връзка утвърждения от бюджетната комисия план на премиера Борисов за 1 лев партийна дотация.

ГЕРБ е първа политическа мощ, а е и поредна партия. Проектът на решението датира още от 2016 година, след извършения референдум. Да се упрекна ГЕРБ в популизъм в този миг е безусловно несериозно, акцентира Атанасова.

Изборите ясно демонстрираха, че българските жители нямат доверие в политическата система. В момента огромните тематики са увеличението на цената на тока, рухването на цената на петрола на международните пазари, при което цените на горивата у нас не помръдват, съобщи депутатът от Българска социалистическа партия Явор Божанков. В последна сметка Европа ни сподели: "Няма да ви приемем в Шенген ". Намаляването на дотацията на 1 лев е типичен образец за отклонение на вниманието. 1 лев дотации няма да реши нито един проблем. Субсидията не може да е прекомерно дребна, тъй като партиите ще отидат в ръцете на олигарсите, съобщи социалистът.

В момента на политическата сцена се появява Слави Трифонов. Българската политика съставлява цирк. Актьорите се сменят, само че един и същи продава билетите – задкулисието, сподели още Явор Божанков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР