От Възраждане поискаха днес да бъде изслушан министър-председателят Николай Денков

...
От Възраждане поискаха днес да бъде изслушан министър-председателят Николай Денков
Коментари Харесай

Парламентът обсъжда в петък предложението за референдум за запазване на българския лев

От " Възраждане " желаеха през днешния ден да бъде изслушан министър-председателят Николай Денков по отношение на дадения от него брифинг пред медии, който, съгласно политическата мощ, е съдържал обществено отправени изказвания и внушения от негова страна във връзка с партия " Възраждане ", че е неофашистка партия. Предложението за това чуване първо беше признато, а по-късно отхвърлено при прегласуването.

Не беше признато и предлагането на " Българска социалистическа партия за България " като първа точка на следващия ден Народното събрание да прегледа план на декларация по отношение на продължаващите антибългарските прояви и изявления в Република Северна Македония. Предложението за разискване на такава декларация докара до замяна на реплики сред " ИТН " и Българска социалистическа партия.

Отхвърлени бяха и оферти за включване в дневния ред на промени в Кодекса за обществено обезпечаване.

Приетата стратегия планува депутатите да стартират работа през днешния ден с разискване на второ четене на промени в Закона за отбрана от домашното принуждение. В дневния ред е и предлагането на " Българска социалистическа партия за България " за предоставяне на позволение за възбуждане на наказателно гонене против Бойко Борисов. Днес е първата сряда от месеца и, според правилника на Народното събрание, парламентарните групи могат да оферират точки в дневния ред, които се включват и преглеждат всъщност.

В програмата за тази седмица е включен план на декларация в поддръжка на участие на Украйна в НАТО.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР