От утре, 5-ти юли, Столична община ще приема заявки от

...
От утре, 5-ти юли, Столична община ще приема заявки от
Коментари Харесай

В Столична община фирми могат да регистрират за ваксинация служителите си

От на следващия ден, 5-ти юли, Столична община ще приема поръчки от компании, предприятия, бизнес-центрове, в които има най-малко 50 чиновници, които желаят да се и ще бъде изпратен имунизационен екип на място. На уеб страницата на Контактния център на Столична община ще бъде оповестено заявление, което шефовете на компаниите могат да попълнят, оповестява БГНЕС. Продължава имунизацията посредством мобилни пунктове, проведена от Столична община и Столичната РЗИ.

Целта е да се улесни и ускорим процеса на имунизация в София. Допълнителна информация за акцията ще може да се получи и на телефон – 0700 17 310. След подаване на заявката, чиновници на Столична община ще се свържат с шефа за уточняване на организацията. Целта на акцията за имунизация на общината е да отидем по-близо до жителите. Затова открихме и мобилните пунктове за имунизация в парковете и комерсиалните центрове през уикендите, сподели кметът Фандъкова. Заради високите температури и по-голяма сигурност за здравето на медицинските екипи и жителите , от този уикенд работят следните пунктове на закрито:
 Различни общности и известни персони с обща идея - за имунизацията против ковид Различни общности и известни персони с обща идея - за имунизацията против ковид
Трябва да стартираме да приказваме за имунизациите против ковид на един език. Тази рекомендация насочи проф. Ивайло Търнев от управлението...

Кабинети за имунизация ще има в комерсиалните центрове " Парадайс ", " Сердика център " и " Ринг мол ". В тях искащите жители ще могат да се имунизират от 13,00 ч. до 18,00 ч. Остава отворен имунизационният кабинет в читалище " Асен Златаров " в кв. Христо Ботев, регион Слатина. Пунктът в кв. Дружба, регион Искър ще бъде изместен от парка вътре в Дома на културата " Искър ". Работното време на тези два кабинета е от 9,00 до 16,00 ч.

Мобилният имунизационен рейс на СРЗИ също предлага имунизация на искащите. Той трансформира местоположението си всяка седмица. Продължава и имунизацията в 8 общински поликлиники (Диагностично консултативни центрове) в София. Тя се прави в делничните дни, след авансово записване.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР