От утре - 22 декември, България ер започва редовни полети

...
От утре - 22 декември, България ер започва редовни полети
Коментари Харесай

"България ер" започва да лети между София и Одеса

От на следващия ден - 22 декември, " България ер " стартира постоянни полети сред София и Одеса. Те ще са два пъти седмично - в петък и в неделя, заяви държавната осведомителна работа.

Очаква се линията да усъвършенства свързаността сред България и Украйна и да разреши на историческите български общности там да заздравят своите връзки с родината. Така ще се сътвори опция учещите и работещи в България бесарабски българи да избегнат тежкото 10-12 часово пътешестване с рейс, се споделя в държавното известие.

Държавата чака също по този начин пътуването да облекчи сезонната трудова миграция и туризма. Това лято 3000 украински и молдовски жители са работили в българския туристически бизнес.

От държавното известие се схваща, че самодейността за новия маршрут на частната самолетна компания е на вицепремиера Валери Симеонов, който ще взе участие и в първия полет отпред на държавна делегация.

Към 10.30 ч. през днешния ден в уеб страницата на самолетната компания не се предлага опция за покупка на билети. Полетът не е разгласен и в разписанието на летище София за на следващия ден.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР