От Управителния съвет на Българския колоездачен съюз (БКС) изпратиха писмо

...
От Управителния съвет на Българския колоездачен съюз (БКС) изпратиха писмо
Коментари Харесай

БКС: Нямаме нищо общо с колоездачното състезание Купа Васил Дянков – Бузлуджа 2018

От Управителния съвет на Българския колоездачен съюз (БКС) изпратиха писмо до медиите, в което декларират, че БКС няма нищо общо с колоездачното съревнование Купа "Васил Дянков " – Бузлуджа 2018. Състезанието е проведено и финансирано напълно от Народно събрание на Българска социалистическа партия. В календара на БКС категорично е посочено в рубрика "Организатори ", че уредник е Народно събрание на Българска социалистическа партия.

От БКС акцентират, че мейлът, който е даден за поръчки за присъединяване: [email protected], е подправен. Единственият имейл за преписка с БКС, на който се изпращат и одобряват поръчки за 67-ата Международна колоездачна обиколка ма Република България е формалният на Българския колоездачен съюз – [email protected], прецизират от Българския колоездачен съюз.

В пуснатите материали в медиите БКС вижда опит за компрометиране и вкарването му в политическа конспирация, което е неприемливо за българския спорт. Опитът за политическо обвързване опонира на устава на БКС. В осъществяване на държавната политика Българският колоездачен съюз има единствено и само взаимоотношения и договорености с ММС за осъществяването на колоезденето в Република България, се споделя още в писмото.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР