От ЦСКА възнамеряват да поканят суперзвездата на българското вдигане на

...
От ЦСКА възнамеряват да поканят суперзвездата на българското вдигане на
Коментари Харесай

ЦСКА кани Насар като специален гост

От ЦСКА имат намерение да поканят суперзвездата на българското повдигане на тежести Карлос Насар за специфичен посетител в някой от идващите домашен мачове на отбора, оповестява " Мач Телеграф ".

Тийнейджърът е буен почитател на " алените " и нерядко поддържа любимците си от Сектор Г. Очаква се от футболния клуб да уважат втората поредна европейска купа на Насар, като го наградят за триумфа му в комфортен за него миг, когато ще може да посети стадион " Васил Левски ". В неделя против Ботев Враца Карлос не съумя да участва на трибуните, защото бе възпрепятстван около триумфа си в " Арена София ".

Любопитна история около младия щангист отпреди 6 лета пък показа във Facebook известният последовател Александър Владов-Пожарната. През 2018 година обещаващият гений е доведен от тартора на Сектор Г Росен Петров-Животното на известното барче, по-известно като " Дървеното ".

Тогава старите приятели Владов и Петров влизат в самобитна задявка, че 14-15-годишното хилаво момче ще бие на щанги Пожарната.

" Гледам това дете и ми е смях! Викам, Росене, не ме занимавай с нелепости... Това дете няма по какъв начин да вдигне 50 кила! Росен вика, слагаш ли 500 лева да забележим кой ще дигне повече... ", показа Пожарната в обществената мрежа и довърши историята. " Тогава мен ми светна, че тук има измама и то огромна...

Росен мъчно губи пари на бас, камо ли да се метне с 500 лв. и то против мен пред толкоз очевидци! Почудих се каква е уловката, само че измънках нещо и отхвърлих баса... Росен откри друга жертва за много по-малко пари на бас и отидохме в залата! Там дребното момче смъкна облеклата си и аз щях да припадна... В живота си не бях виждал такива крайници - крайници на културист!

Попитах го на какъв брой години е и сподели: " Аз съм Карлос на 14 години! Какво се случи на нашия почитател бе ясно, а аз гледах като гръмнат! Росен ми вика " Ей, не си бил толкоз малоумен. Отърва се! Това момче е Карлос Насар и преди дни счупи международния връх до 17 година по повдигане на тежести!

Запомни, вика, това момче ще стане международен първенец! Запомних и се веселя, че това момче към този момент е един неповторим мъж! Мъж-машина, а е единствено на 19. Успех Карлос, чакаме и международна, и олимпийска купа, както и нов международен връх! ", написа Александър Владов, поздравявайки Насар за златото от София 2024.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР