От ЦСКА-София се похвалиха, че са получи разрешително за реконструкция

...
От ЦСКА-София се похвалиха, че са получи разрешително за реконструкция
Коментари Харесай

ЦСКА-София получи зелена светлина за реконструкция на Армията

От ЦСКА-София се похвалиха, че са получи позволение за реорганизация на стадиона си.

" Днес, 05.10., беше издадено разрешителното за реорганизация на стадион " Българска войска ". Запомнете този ден. Денят, в който се преборихме за нашата фантазия, за нашия дом ", написаха в известие армейците.

" Минаха години, през които се надявахме и вярвахме, оставахме разочаровани, чувствахме се лъгани, бяхме безпомощни, само че не се предадохме. След всеки удар се изправяхме и намирахме решение. Изтърпяхме доста, само че бяхме дружно и не се отказахме. Не позволихме нито за момент фантазията ни да избледнее. Напротив – след всяко „ не “ упоритостта ни растеше, след всяко „ да “ вярата преливаше. Знаехме, че рано или късно ще сбъднем и тази своя най-голяма цел. Ето, че този миг настъпи. Получихме по този начин заветния документ. Получихме опцията да построим сами новия ни съвременен стадион ", пишат още от клуба.

Оттук нататък следва 14-дневен период, който би трябвало да изтече, с цел да влезе документът в действие. След приключването на откритото по закон време ще ви уведомим в детайли за проекта ни на деяние и идващите стъпки, които ще предприемем.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР