От ЦСКА - София организираха специален интерактивен урок за деца

...
От ЦСКА - София организираха специален интерактивен урок за деца
Коментари Харесай

ЦСКА - София организира интерактивен урок за деца

От ЦСКА - София проведоха специфичен интерактивен урок за деца на тематика “Най-великият ЦСКА ”. “Червените ” оповестиха, че поради неприятното време “Армейският следобяд ” се анулира.
 ЦСКА - София продължава акцията за продажба на абонаментни карти за пролетния полусезон ЦСКА - София продължава акцията за продажба на абонаментни карти за пролетния полусезон
Ето какво пишат от клуба:

" Стани част от нашия интерактивен урок за деца на тематика „ Най-великият ЦСКА “. 

Между 16:00 – 17:00 ч. в залата за конференции в бранш „ А “ всички искащи малчугани ще имат опция по занимателен метод да научат любопитни истории за славното минало на клуба. 

За да запазим оптимално интереса на децата, събитието ще бъде разграничено на три елементи, в които посредством игри и закачки ще учат завладяващи обстоятелства за обичания ни тим. 

В третата част сме подготвили специфична вълнуваща изненада за всички присъстващи. 

Заради неприятното време Армейският следобяд се анулира, само че сме ви подготвили други изненади - следете страницата ни денем за повече информация. 

Очаква ни трогателен ден, а кулминационната точка стартира в 17:30 ч. - #ЦСКАиграе. 

Вземи своя билет: https://bit.ly/3KIxJMf ".

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР