От ЦСКА излязоха с официална позиция след решението на ДК

...
От ЦСКА излязоха с официална позиция след решението на ДК
Коментари Харесай

ЦСКА обяви, че ще обжалва наказанието си

От ЦСКА излязоха с публична позиция след решението на ДК на БФС да ги накаже с два мача без аудитория и санкция от 15 300 лв. след ексцесиите на " Българска войска " по време на дербито с Лудогорец през уикенда.  Ето какво гласи цялото изказване на " армейците ": ЦСКА ще апелира решението на БФС за наказване от 2 мача без аудитория.

Разбираме, че наказванията за ексцесии би трябвало да са сурови, само че не разбираме докога другите тимове ще бъдат третирани друго. Не разбираме за какво отчетите на делегата и съдиите с разказани произшествия не се качват, за сметка на отчетите преди и след мач, които са качени в системата на БФС и в които се приказва за „ обезпечени естествени условия за осъществяване на футболната среща “.

Имаме няколко въпроса. Кои са тежко ударените? Колко тежко? Какви са следствията за въпросните лица? Как се чака да се срещнем със случилото се? В жалбата си ще пожелаеме да получим цялата налична информация, с цел да се срещнем с проблема в подробност.

Нима е случайност, че в миг, в който сме на точка разлика от Лудогорец, сме сурово осъдени да се хвърлим във войната без нашата войска?! През годините сме се убедили, че от БФС четат дисциплинарния устав сходно на дявола Евангелието – както намерят за комфортно, за който намерят за комфортно.

Нищо не е решено! С вас, “армейци ”, ще се борим до дъно! Всички дейности на кръгове към БФС единствено ни карат да имаме вяра още по-силно, че се опасяват от нас.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР