От ЦСКА 1948 ще поискат официално главата на съдията Димитър

...
От ЦСКА 1948 ще поискат официално главата на съдията Димитър
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 пуска жалба срещу съдията при загубата от Ботев Пд

От ЦСКА 1948 ще изискат публично главата на съдията Димитър Димитров. Претенциите на „ алените “ са за дузпата, която бе отсъдена в интерес на Ботев Пловдив. Тодор Неделев бе прецизен от бялата точка за 1:0, а в последна сметка „ жълто-черните “ победиха с 3:1.

Столичани са безапелационни, че нарушаването на Дени Александров против Па Конате е отвън наказателното поле. Димитров прегледа обстановката и на ВАР, само че удостовери решението си.

„ Червените “ са записали, че следва да внесат тъжба против съдийството. Членът на УС Никола Газдов пък скочи на Димитров, както и сътрудника му Георги Иванов, който отговаряше за ВАР.

„ 1.) Ако си футболен арбитър и смяташ, че това е дузпа – или си подкупен, или извънредно несръчен. 2.) Ако си отговорник за ВАР и потвърдиш, че това е дузпа – или си подкупен, или извънредно несръчен “, написа от в обществените мрежи и постави фотография, на която се вижда, че Александров спъва Па Конате отвън наказателното поле.

Иначе „ Мач Телеграф “ научи, че ЦСКА 1948 скоро ще се похвали с ново попълнение. Тимът се е схванал с централен нападател, който ще реши проблемите в офанзива.

Повече детайлности четете в днешния брой на „ Мач Телеграф “
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР