От траурната служба в Пловдив издадоха смъртен акт на Даниел

...
От траурната служба в Пловдив издадоха смъртен акт на Даниел
Коментари Харесай

Извънредно в БЛИЦ! От траурната служба в Пловдив разкриха как е умрял бизнесменът Данаил Божилов

От траурната работа в Пловдив издадоха смъртен акт на Даниел Божилов. В него като причина за кончината му е посочено " самоубийство ", научи извънредно БЛИЦ от източници, близки до следствието. Те разкриха и по каква съществена версия се работи сега като причина той да си постави завършек на живота. Според проверяващите 43-годишният предприемач Данаил Божилов се е самоубил поради огромни задължения, които е имал от много време. По време на разпитите околните му не са споделили да са забелязали той да е в меланхолия или да е изпадал в крайни положения.

Основната част от задълженията са насъбрани към частни лица. Източници на следствието оповестиха пред БЛИЦ, че в последно време фамилията му е живеело оскъдно и не е разполагало със средства.

Вече е публикуван смъртният акт, съгласно който изрично става въпрос за самоубийство. Данаил Божилов внася самичък изясненост за какво се е решил на крайната постъпка и разказва това в предсмъртно обръщение. Предполага се, че дълго време е обмислял решението си. Именно поради това е излязъл на открито с кучето - по този начин, както всяка заран е правил. А когато се разделил с останалите кучкари и е останал самичък, е създал съдбовния изстрел в сърцето. Преди това той е завързал кучето си за дърво и е стрелял.

Пълна тайнственост остава къде е револверът, с който Божилов е създал съдбовния изстрел в сърцето си. Единственото пояснение съгласно проверяващите е, че някой е минал, видял е трупът и е отмъкнал оръжието.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР