От Тръст Синя България излязоха със съобщение на своята страница

...
От Тръст Синя България излязоха със съобщение на своята страница
Коментари Харесай

Тръст Синя България: Петър Ганев е нашият кандидат за НС на Левски

От Тръст " Синя България " излязоха със известие на своята страница във " Facebook ". Публикуваме текста без редакторска интервенция:

" Уважаеми последователи,
По предложение на Тръст „ Синя България “ и след необятна поддръжка от огромните сини организации кандидатирахме Петър Ганев за член на Надзорния съвет на ПФК „ Левски “. Петър Ганев ще бъде лицето, което ще заема така наречен „ фенска квота “ в Народно събрание. Изборът за нов Надзорен съвет ще се реализира по време на Общото заседание на акционерите на ПФК „ Левски “ АД на 17-ти юли. Името на Петър Ганев към този момент е вписано в поканата за отчетно-изборното заседание на Дружеството.

Петър Ганев е старши откривател в Института за пазарна стопанска система, в които работи от 2007 година Интересите му са в региона на развиването и икономическия цикъл, обществените финанси и ролята на страната, районното развиване, свободните пазари и неравенството. Ганев е ръководител на УС на Българската макроикономическа асоциация в интервала 2016-2017 година Автор на голям брой публикации с икономическа тема. Бивш член на Управителния съвет на Тръст Синя България. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР