От това, което знам, преговорите вървят. Когато Мария Габриел стане

...
От това, което знам, преговорите вървят. Когато Мария Габриел стане
Коментари Харесай

Борисов: Не трябва да обръщаме държавата с краката нагоре

От това, което знам, договарянията вървят. Когато Мария Габриел стане подготвена и всичко се контракти или не се контракти, ще излязат и ще ви кажат.

Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в коридорите на Народното събрание. 

Запитан дали и той е осведомен с хода на договарянията, тъй като въпреки всичко е водач на ГЕРБ, Борисов отговори сбито: Все отново съм.

Той благодари и на сътрудниците си от ПП-ДБ, че толерантно резервират безмълвие, до момента в който се схванат или не. След това ще имаме време да приказваме в едната или другата посока, посочи той.

Един развой на договаряне на държавно управление изисква отстъпки и от двете страни, последната дума ще е на Мария Габриел, тя ще работи с тези хора. И съм уверен, че не би трябвало да обръщаме страната с краката нагоре, изясни Борисов. 

 Във всички правова страни се организират парламентарни избори и в тях партиите поемат политическата отговорност. Няма страни на регулаторите, няма страни на прокурорите, няма страни на правосъдните препоръки. Това са второ, трето, четвърто, което следва от избора на държавно управление, добави водачът на ГЕРБ. 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР