От The Dark Overlord искат откуп в криптовалута Хакерската група

...
От The Dark Overlord искат откуп в криптовалута Хакерската група
Коментари Харесай

Хакери твърдят че имат данни за най големите застрахователи по делото 9 11

От The Dark Overlord желаят откуп в криптовалута

Хакерската група The Dark Overlord разгласи, че е пробила отбраната и е получила достъп до данни от времето на терористичните офанзиви от 11 септември 2001 година в Световния търговски център в Съединени американски щати. Изявлението на хакерската група е направено преди Нова година и съдържа искане за откуп в подмяна на неразгласяване на похитената информация. В похитените документи има данни за застрахователи и юридически компании, измежду които Hiscox Syndicates, Лондонският Lloyd’s и Silverstein Properties (США).

" Hiscox Syndicates Ltd и Лондонският Lloyd’s са едни от най-големите международни застрахователи/…/ Ще разкриваме доста отговори за заговора 9/11 на база разрушените 18 000 секретни документи ", се споделя в изказване на хакерите. Групата заплашва да разгласява ключове за декриптиране на похитените файлове, в случай че потърпевшите застрахователни компании не платят откуп в криптовалута.

От Hiscox удостоверяват приключването на информация от юридическата компания, която съветва застрахователя, само че оповестяват, че личните системи на Hiscox не са потърпевши. " Едно от делата, което юридическата компания преглежда за Hiscox и други застрахователи, се отнася до събитията от 11 септември. Считаме, че точно тази информация е била похитена ", показват от Hiscox.
Източник: insmarket.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР