От сутринта водолази издирват Александър в езерата в пернишкия квартал

...
От сутринта водолази издирват Александър в езерата в пернишкия квартал
Коментари Харесай

Хеликоптер и водолази търсят малкия Сашко

От сутринта водолази търсят Александър в езерата в пернишкия квартал " Калкас ", заяви кметът на региона Надка Павлова. Проверени са две от тях, няма открити следи от момчето .
 Българска телеграфна агенция
В момента водолазите са във водите на двете езера край манастира " Св. Петка " в кв. " Калкас ". Утре ще бъдат тествани и други езера и водоеми в региона.
 Българска телеграфна агенция
Хеликоптер търси и през днешния ден 12-годишния Александър , заяви Българска телеграфна агенция. Според кмета Станислав Владимиров машината е заредена от сутринта и е имала подготвеност, само че мястото на излитането е било мъгливо. Затова се е наложило да се изчака метеорологичната конюнктура да се стабилизира.

Владимиров посети мястото на случая, където в петък изчезна Александър. Той уточни, че са получени десетки сигнали, че детето е видяно в града. За страдание те се оказали погрешни. Кметът добави, че са прегледани голям брой видеозаписи от чиновници на Министерство на вътрешните работи и общината, за момента безуспешно.

С цялостна мощ не престават оперативно-издирвателните и процесуално-следствени дейности. Министерство на вътрешните работи ще продължи да работи, без да стопира, до момента в който открие 12-годишния Александър Цветанов, съобщи по-рано шефът на ОДМВР-Перник старши комисар Павел Млеканов.

Отново в издирването са включени всички чиновници от пернишката дирекция, пожарникари, представители на Столична дирекция на вътрешните работи, жандармерия , Столична община , планински спасители и хиляди доброволци .
 Българска телеграфна агенция
В цялостен размер се употребяват техническите средства, п редвидени за работа в сходна обстановка. Дронове с термокамери не престават да работят на терен, както и планински спасители с кучета. Полицейските четириноги също не са спирали да търсят дребния Александър.
Всички налични камери за видеонаблюдение се ревизират непрестанно, както и всеки сигнал, подаден от жители.
 Българска телеграфна агенция
Открехната стои вратата на кооперацията в Перник, в която живее бабата на изчезналия в петък 12-годишен Александър Цветанов, уточни Българска телеграфна агенция. Всички съседи се надяват момчето да се прибере живо и крепко. 
 Българска телеграфна агенция
В очакване е и Брезник , където работи бащата на изгубеното дете.

Александър е висок към 150 см, облечен с черна блузка с надпис, тъмносини дънки и сиво шушляково яке. Обут е с маратонки „ Адидас “ и носи със себе си розово плюшено мече. Той изчезна на 11 ноември следообед при разходка в локалната планина Голо бърдо. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР