От столетие голяма част от политическия пейзаж в САЩ е

...
От столетие голяма част от политическия пейзаж в САЩ е
Коментари Харесай

Фармацевтичните злосторници на света носят една и съща фамилия

От столетие огромна част от политическия пейзаж в Съединени американски щати е моделиран съгласно ползите на една дребна група от богати семейства. С политически и стопански измами, тези хора и техните марионетки са финансирали двустранно голям брой войни, с цел да печелят от това. Те имат корпорациите, за които масите работят и фирмите, които замърсяват нашата планета. Те ръководят банките, които ни вършат плебеи на утопичен дълг. Пипалата на тази група от хора са съумели да доближат всяка точка на планетата. Интересите им се обслужват и от продажни интелектуалци. Но кои са тези семейства? И дали в действителност са такива злодеи?

Рокфелер са може би една от най-споменаваните семейства в американската история. Джон Д. Рокфелер, първият милиардер в Съединени американски щати е виновен за монополизиране на американската здравна система преди повече от 75 години. Той организира акцията за дискредитиране на други естествени средства за лекуване в интерес на фармацевтичната промишленост. Често семейството е наричана – „ фармацевтичните злосторници. “

Рокфелер са финансирали института по междуличностни връзки „ Тависток “, в който студентите са изучавали фройдистки техники, за въздействие върху публичните настройки. Това е част и от въздействието, което се транслира с разнообразни медийни корпорации под техен надзор. Дейвид Рокфелер е единственият жив внук на Джон Д. Рокфелер.

Твърди се, че като част от семейството, той продължава тъмните измами на фамилията в областта на фармацевтиката. Той намерено признава, че задачата на семейството постоянно е била да се сътвори едно международно държавно управление, следено от елита. По думите му: „ Някои даже имат вяра, че ние (Рокфелер) сме част от скришен скрит план, който работи против ползите на Съединените щати.

Те характеризират мен и моето семейство като интернационалисти, които участваме в интрига с съответни хора от целия свят, с цел да се построи една по-интегрирана световна политическа и икономическа конструкция – обединен свят, в случай че щете. Ако това е моя отговорност, аз съм отговорен и горделив от това “. Дейвид Рокфелер е спомогнал за планирането на „ новия международен ред “, посредством въздействието си в групата Билдерберг, Трилатералната комисия и в Съвета на външните работи.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР