От сръбското издание Курир научаваме, че младият боксьор ще отиде

...
От сръбското издание Курир научаваме, че младият боксьор ще отиде
Коментари Харесай

Фурор! Задава Се Стрелба По Ябълка На Най-Дългоочакваната Сватба Във Фолка!

От сръбското издание Курир научаваме, че младият боксьор ще отиде в дома на годеницата си Богдана в Тител и ще я изиска от нейните родители. Точно както постъпи починалият му татко Желко Ражнатович Аркан. Когато върви в Житораджа. След,което празникът ще се придвижи в Белград.

На това най-вече се радва Кралицата на балканската музика. Която към този момент е осигурила рокля за снахата. Поръчала е сватбената одежда в столицата на Франция – Париж.

Че събитието ще е доста блестящо приказва обстоятелството, че поканените за венчавката са 500 индивида.

За Цеца приказват, че е жена, която уважава традициите и обичаите. Сватбата на сина й Велко ще е най-пищното тържество след сватбата й с Аркан. Която се помни и до през днешния ден.

За младите тя желае всичко от най-хубавото. Величкович остави детайлите от събитието на бъдещите млади съпрузи, а тя е подготвена да им помогне. Мястото за празника към този момент е определено, написа " Разкрития ". Ще се състои в хотел в Нови Белград. Там отпразнува рождения си ден Велко, разкрива кореспондент на „ Курир ” като прибавя, че Цеца ще даде всичко от себе си с цел да угоди снахата Богдана и сина си, предават от ubavinaizdravje.mk.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР