От следващия сезон Сиатъл ще има свой представител в Националната

...
От следващия сезон Сиатъл ще има свой представител в Националната
Коментари Харесай

13 варианта за името на новия НХЛ франчайз в Сиатъл


От идващия сезон Сиатъл ще има собствен представител в Националната хокейна лига на Съединени американски щати и Канада. Името на новия франчайз обаче към момента не е оповестено, а разновидностите са 13. Толкова са регистрирани в патентното ведомство на Съединени американски щати от инвеститорската компания още от началото на 2018-а, само че с приближаването на времето за започване на присъединяване в шампионата медиите от ден на ден спекулират по тематиката.

С най-големи шансове, по непотвърдени информации, са “Сиатъл Кракен” и “Сиатъл Сокайс”. Другите разновидности са Тотемс (тотемите), Кугарс (пумите), Ийгълс (орлите), Емералдс (смарагдите), Евъргрийнс (вечнозелените), Файърбърдс (фениксите), Рейниърс (от името на планина Рейниър, покрай Сиатъл), Сиълс (тюлените) и Уейлс (китовете).

The @NHL's Black Hockey History Tour is heading to Seattle from 3/7-3/10!

Join us in celebrating the pioneers who helped shape hockey's history as well as those who continue to shape it.

See you there → https://t.co/ysjHfVM6NJ pic.twitter.com/sHi2nf76xY
— NHL Seattle (@NHLSeattle_) February 1, 2020
Сиатъл е с историческа значителност за хокея, тъй като през 1917-а печели първата купа “Стенли”, а това се случва единствено няколко месеца след основаването на НХЛ. Сиатъл Метрополитанс просъществува до 1924 година, тъй като залата им е разрушена за изграждане на хотел.

Сиатъл ще бъде 32-ият участник в НХЛ през сезон 2020/21, като за последно нов член бе признат през 2017/18 - Лас Вегас Голдън Найтс, които даже играха край за купа " Стенли " в дебютната си акция.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР