От село Мърчаево се засегнаха от думите на Любен Дилов-син,

...
От село Мърчаево се засегнаха от думите на Любен Дилов-син,
Коментари Харесай

Кмет към Любен Дилов: Ужас е да чуваме такива обиди от народен представител на работното му място

От село Мърчаево се засегнаха от думите на Любен Дилов-син, изречени по време на изключителното съвещание на Народното събрание в понеделник, по време на което беше гласувано новото съдружно държавно управление.

" Когато представяхте желанията си, използвахте нееднократно футболна изразителност - да вземем за пример, че това е " А - тимът на България “. В момента той по-скоро наподобява на тим " Ужас “ от село Мърчаево или " Крила на препоръките “ от село Бяла река “, такова съпоставяне направи депутатът от ГЕРБ-СДС, обръщайки се към Кирил Петков и компания.

Ето позицията на кмета на селото Георги Георгиев във фейсбук.

Уважаеми господин Любен Дилов-син, във връзка днешното Ви изявление от трибуната на Народното събрание, в което обиждате тима на село Мърчаево, че бил " Ужас “, желая персонално да Ви поканя да дойдете до село Мърчаево, на което аз съм кмет, с цел да Ви покажем " ужаса “, за който по този начин самоуверено говорите. Нашето село е едно прелестно място с доста красива природа, може и да нямаме футболен тим, само че Ви убеждавам, че тимът на #Мърчаево е цялостен с почтени и горди българи.

Ужас е да чуваме такива обиди от депутат на работното му място.

Вашият разсъдък и качества могат да бъдат много по-полезни в това да се ангажирате с подкрепяне на българския спорт и развиване на обитаемоте места в България, вместо това Вие си играете с думите на гърба на естествените български жители.

Чакам Ви, господин Дилов-син!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР