От сдружението Витошките ски училища са внесли искане за промяна

...
От сдружението Витошките ски училища са внесли искане за промяна
Коментари Харесай

Сдружението на Витошките ски училища внесе искане за промяна на Плана за управление на парк Витоша

От сдружението " Витошките ски учебни заведения " са внесли искане за смяна на Плана за ръководство на парк " Витоша ". Те за следващ път сигнализират, че с придвижване на времето едно по едно оборудванията на територията на Политическа партия „ Витоша “ излизат от строя, тъй като са морално и физически амортизирани, а по този начин местата, където може да се прави обикновено образование и подготвителен развой, стават все по-малко на брой. От " Витошките ски учебни заведения " приканват за обединяване към модернизацията на оборудванията.

Ето и цялото им писмо:

„ Витошките ски и сноуборд учебни заведения “ сплотяват ски учебните заведения, които образоват децата на София. От години ние изпитваме усложнения, свързани с нашата работа. Едно по едно оборудванията на територията на Политическа партия „ Витоша “ излизат от строя, тъй като са морално и физически амортизирани. И все по-малко остават местата на Витоша, където може да се прави обикновено образование и подготвителен развой. От дълго време следим разногласията свързани с опцията за тяхната замяна с нови и съвременни уреди и виждаме, че всички се въртят в един обаян кръг без да подхващат съответни дейности. Поради това ние внасяме искане до Министъра на околната среда и водите за пускане на процедура за смяна на Плана за ръководство на Политическа партия „ Витоша “. За нас казусът е явен и считаме с тази незначителна смяна в проекта за ръководство да се реши веднъж вечно този противоречив проблем. Очакваме „ Витоша ски “, откакто имат опция по закон за замяна, да си удържат на думата.

Призоваваме всички да се обединим към модернизацията на оборудванията на Витоша в името на нашите деца. Вече изминаха едни 10 изгубени години, нека 2021 год. е ново начало.

От „ Витошките ски и сноуборд учебни заведения “
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР