От съобщават за ранен полицай при сблъсъците пред сградата на

...
От съобщават за ранен полицай при сблъсъците пред сградата на
Коментари Харесай

СДВР пусна нови кадри от протеста на 22 сетпември: Полицай е ранен в главата

От оповестяват за ранен служител на реда при конфликтите пред постройката на Народното събрание след края на митинга " ". Това станало след " дейности на лица, свързани с ултраси на футболни клубове ". По-рано още веднъж били отркити нерегламентирани предмети в региона на. Според управляващите - това са били  " нерегламентирани протестни дейности ", по време на които е проявена и вербална експанзия по отношение на чиновници на реда - протестиращи крещяли през мегафони обиди в лицата на служителите на реда.
Как Арман Бабикян заключи дейностите на протестиращите и отговори на управляващите?
Ето и цялото известие на полицията:
" Напрежението до Народно заседание - 1 на 22.09.2020 година породи към 22 часа. Някои от организираторите на нерегламентираните протестни дейности демонстрираха вербална експанзия по отношение на чиновниците на реда като през мегафони крещяха от доста близко разстояние в техните лица. Неголеми групи провокатори с профил и хулиганско държание на лица, свързани с ултраси на футболни клубове, замеряха служителите на реда с камъни, пиротехнически произведения и бутилки, цялостни с течност. От втори и трети ред те се опитваха да изтласкат напред други протестиращи жители и по този начин да провокират конфликти със чиновниците на реда. Столичната полиция продължава работа по определяне самоличността на провокаторите като на идващ стадий следва да бъдат подхванати и съответните правоохранителни ограничения по отношение на нападателните и хулигански прояви на тези лица.
По-рано на 22.09.2020 година поради открити неразрешени предмети при инспекция на един от построените контролни пунктове, мъж не бе позволен до протестното мероприятие на площад „ Независимост “ в София. Други две лица са отведени в столично районно полицейско ръководство – мъж за определяне на идентичност, и жена – за несъблюдение на полицейско предписание. Малко по-късно същите са освободени.
 Трето Велико национално въстание: Сблъсъци с полицията край Народното събрание (ОБНОВЕНА) Трето Велико национално въстание: Сблъсъци с полицията край Народното събрание (ОБНОВЕНА)
В 17 часа стартира следващият митинг с марката Велико Народно Въстание III. Исканията на протестиращите остават непроменени – оста...
Столичната полиция още веднъж приканва участниците в протестни прояви да съблюдават наредбите на българските закони и да извършват разпорежданията на полицейските чиновници, които се грижат за живота и здравето на всички жители. "
Ето и новите фрагменти, които разпространиха от Столична дирекция на вътрешните работи:

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР