От самото си създаване Изправи се, България е организацията на

...
От самото си създаване Изправи се, България е организацията на
Коментари Харесай

Манолова: В българската политика има много гастрольори, време е за биткаджии

От самото си основаване " Изправи се, България " е организацията на елементарните хора, която стои зад всички техни дела, против монополите, зелени дела, обществени, против неточните работодатели ", сподели в Кюстендил ръководителят на партията Мая Манолова, която се включи в празника " Панагия " в града.

Тя уточни, че партията е подготвена да поддържа всеки, който води своята борба против олигарсите, монополистите и против опита на разнообразни институции да " смачкат " хората и дребния бизнес.

" Ще бъдем обществената опция , лявата партия, която стои зад правата и ползите на работещите хора, на пенсионерите, на хората с увреждания, земеделските производители и на самотните родители, за правата на дамите и на всеки, който се усеща уязвими ощетен в България ", сподели Манолова.

Тя уточни, че " Изправи се България " продължава борбата против монополистите. " Законът за частния банкрут е един от първите закони, които ще внесем в идващия парламент ", добави Манолова. " В българската политика има доста гастрольори и случайници, време е за бойци, биткаджии и хора, които могат да отстояват позиция, за тези, които да се преборят за правата на хората против  монополистите и свръхпечалбите на олигархията ", разяснява още Манолова.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР