От самото начало съм в непрекъсната връзка с Агенция „Пътна

...
От самото начало съм в непрекъсната връзка с Агенция „Пътна
Коментари Харесай

Започна укрепването на срутената подпорна стена по пътя Кричим – Девин

От самото начало съм в непрекъсната връзка с Агенция „ Пътна инфраструктура “, както и с Областно пътно ръководство. Взеха се незабавни ограничения и укрепването стартира. По време на укрепителните действия тежкотоварни транспортни средства ще минават по обходния маршрут през Пампорово, само че Околовръстното в Пловдив също се ремонтира и този трафик ще се трансферира през Пловдив. Това разгласи регионалният шеф Дани Каназирева.

Тя уточни, че държи да се разиска деликатно техническо решение за опция прекосяване по този път в едната лента с всички защитни ограничения.

Проведени са диалози с ЕВН. Аварийна група изключи високото напрежение, с цел да могат да стартират всички нужни дейности по укрепването.

От компанията, която ще извърши укрепването обясниха, че това са подпорни стени правени преди повече от 50 години. Те не са били включени в плана при осъществяването на пътя и цялостната му реорганизация.

"Вчера стартираха и ремонтните действия на пътя за Лилково и Ситово, както и подсилване на новото свлачище в региона ", сподели още Каназирева.

"Лично аз съм дала дума, след мои диалози със заместник-министър Нанков и с господин Терзийски, ръководителя на УС на АПИ. Обещах и на хората от инициативните комитети на двете обитаеми места, че ремонтът ще започва през февруари и при подобаващи условия. Най-важното е – 9-те километра от разклона на Бойково до Лилково, които нямат асфалтова настилка ", добави още тя.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР