От самото начало ПП-ДБ работи по това Мария Габриел и

...
От самото начало ПП-ДБ работи по това Мария Габриел и
Коментари Харесай

Сачева пусна запис на Асен Василев за тази Мария Габриел: От самото начало я саботират

От самото начало ПП-ДБ работи по това Мария Габриел и ротацията да бъдат саботирани.

Това сподели в студиото на " Здравей, България " по Нова телевизия депутатът от ГЕРБ-СДС Деница Сачева. Тя е част и от преговорния екип за кабинет.

Сачева пусна запис на думи на финансовия министър в оставка Асен Василев. На него се чува по какъв начин той споделя: „ По мое персонално мнение последният ден, в който тази Мария Габриел желае да е министър председател, ще е и последният ден на това държавно управление. Тя няма да желае да бъде свалена предварително ”.

По думите ѝ фигурата на Василев е мощно спорна. „ Той е човек, който не пази финансите на България ”, добави депутатът.

„ ПП-ДБ още веднъж ползва маркетингов трик и губи времето, живота и силата на българските жители в безплодни диалози за това да покажат надмощието си ”, акцентира националният представител от ГЕРБ-СДС.

От партията на Бойко Борисов няма да влязат в договаряния за кабинет с втория мандат, безапелационна беше Деница Сачева. Единственият вид, който ГЕРБ-СДС ще поддържа, е държавно управление с министър-председател Мария Габриел и без Асен Василев.

 

„ Ние не работим за избори, само че сме подготвени да се явим на такива, в случай че се наложи. Мария Габриел е на светлинни години във връзка с почтено държание, на липса на низки пристрастености и страсти. Тя има извънредно почтително държание към своите сътрудници, даже когато не е съгласна с тях ”, безапелационна беше Сачева.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР