От - са готови да обсъдят предложенията на ГЕРБ-СДС

...
От  - са готови да обсъдят предложенията на ГЕРБ-СДС
Коментари Харесай

Сабрутев: ПП-ДБ са готови да обсъдят предложенията на ГЕРБ-СДС за Бюджет 2024

От " " - са подготвени да обсъдят предложенията на ГЕРБ-СДС за бюджета за 2024 година, разяснява пред публицисти депутатът Венко Сабрутев.

Внесеният от финансовия министър Асен Василев план е единствено първа стъпка преди окончателното му приемане, подсети той.

" Държавния бюджет навлиза в своята първа фаза, а точно междуведомствено разискване. Аз поздравявам сътрудниците от ГЕРБ за това, че разсъдъкът надви над предизборните страсти. В  процеса на разискване на държавния бюджет ще изслушаме всички гледни точки, в това число сътрудниците от ГЕРБ. И се надяваме, че няма да тръгнат към основните политики, свързани с повдигането на виталния стандарт на хората - повишението на пенсиите, повдигането на минималната работна заплата, рекордната финансова стратегия, която сме заложили в бюджета, многото спомагателни средства, които са заложени за опазване на здравето и обучение ", означи Сабрутев.

В профила си във Facebook Лена Бориславова от " " също разяснява днешното изявление на водача на ГЕРБ Бойко Борисов по отношение на изискванията, които неговата партия слага, с цел да бъде одобен бюджета за идната година:

" ГЕРБ най-харесва бюджети, при които едни 600 млн. лева от хазарт не се събират. Какво съвпадане - и Магнитски също. Асен Василев обаче не ", написа тя в своя профил в обществената медия.

Последвайте канала на

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР