От Разпети петък до понеделник няма да се излиза от

...
От Разпети петък до понеделник няма да се излиза от
Коментари Харесай

Борисов: Задачата ми е да ви опазя живи - край !

От Разпети петък до понеделник няма да се излиза от регионалните градове, съобщи министър председателят " Задачата ми е да ви опазя живи - край! " - сбит беше министър председателят Бойко Борисов. " Всички мои сътрудници, които се правеха на бабаити, в този момент като хилядите трупове ги поставят по найлонови чували и няма къде да ги погребат, ние, Господ да е с нас /б.р. - прекръства се/, по този начин да минем. Така че, ще стартирам и приключвам с едно - желая да запазим българите живи и здрави ", безапелационен беше Борисов.

Той съобщи, че към този момент има заповед на министъра на опазването на здравето Кирил Ананиев - няма да се разрешава напускането на регионалните градове от Разпети петък до понеделник. " На Разпети петък не работят. Не могат да напущат регионалните градове ", аргументира се Борисов за решението да се затегне пропускателният режим тогава. Пазарите ще работят и на следващия ден, а по-късно ще отворят чак в понеделник след Великден. " Разпоредих на министъра да отпуснем и четвъртък, по тази причина за три дни ще устоят. Ще изсъхне ли за нощ лукът? Всеки взел по една връзка и вика - изсъхна ми лукът ", възмути се Борисов.
ADVERTISING

Убеден съм, че до няколко месеца ще има и ваксини, ще се намерят медикаменти.Спасихме ви от мигрантската рецесия, желаеме да запазим българите живи и здрави. Всеки различен, който си разрешава да бърбори други неща, аз ще направя колкото и да ни ненавиждат за това. Всички бизнеси, които могат производствата им да работят, ще работят. Тези, които не може, ще ги компенсираме и ще им оказваме помощ, означи Борисов.

Задачата ми е да ви опазя живи. Задачата пред мен и моите сътрудници е да ви запазя живи, безапелационен беше Борисов.

С него е заместник-министърът на районното развиване и благоустройството Николай Нанков.

„ Всички са с маски, каски, ръкавици. Шофьорите са карантинирани в кабините. Всичко ще мине добре ", съобщи министър председателят. „ Тази автомагистрала трябваше да е подготвена за Олимпиадата в Гърция, постоянно ще го подсещам ", сподели Борисов пред публицисти.

„ Тунелът към този момент е изкопан на към 600 метра. Дължината му е 2 км - най-дългият тунел за коли и тежкотоварни моторни транспортни средства. По-дълги са строени единствено жп превоза ", изясни Нанков.

Той беседва с служащи, които построяват тунела. След инспекцията на автомагистралата, министър председателят ще отпътува за Банско.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР