От ръководството на „Виктория груп“ разпространиха съобщение до медиите във

...
От ръководството на „Виктория груп“ разпространиха съобщение до медиите във
Коментари Харесай

Виктория груп: Никой не може да бъде обявен за виновен, преди произнасяне на съда

От управлението на „ Виктория груп “ разпространиха известие до медиите във връзка със протичащото се от вчерашния ден в хотелите „ Марица “ в гр. Пловдив и „ Маринела “ в гр. София - част от хотелиерска група „ Виктория груп “.

Припомняме, че при акцията през вчерашния ден 10 души бяха арестувани за укриване на налози.

Публикуваме цялото известие без редакторска интервенция:

"Във връзка с ареста на господин Вълчо Арабаджиев – младши като член на семейството Арабаджиеви и свързването на неговото име с осъществени данъчни закононарушения считаме, че никой не може да бъде обявяван за отговорен за осъществено закононарушение обществено, посредством средствата за разпространяване на всеобща информация, преди изговаряне на българския съд с влезнала в действие присъда, изключително за тежки умишлени закононарушения.

Презумпцията за непорочност е главен принцип в наказателното право, прогласен в отбрана на правата на всеки човек. По отношение на направената от медиите при връзка на протичащото се с сполучливо изпълнената от хотел Маринела социална поръчка за настаняване на делегатите от клас А по време на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз, Ви припомняме, следното:

Хотелските услуги по настаняването на делегатите бяха предоставени на хотел Маринела въз основа на законово извършена процедура за възлагане на социална поръчка със същия предмет. Хотел Маринела беше единственият участник, който отговори на всички условия, заложени в документите на Възложителя – Министерството на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз. Всички останали участници бяха дисквалифицирани, заради позволени от тях нарушавания и несъблюдение на условията на Министерството на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз.

В хода на осъществяване на настаняването, екипът на хотел Маринела работи непрекъснато за да даде безупречни услуги за високопоставените си посетители. Договорът беше изпълнен качествено и в период, като Екипът ни получи голям брой благодарствени писма за положените старания, еластичност и денонощна работа по организация на извършените в хотела събития.

В хода на осъществените инспекции екипите на проверяваните хотели оказват цялостно подпомагане на проверяващите органи. Ще създадем всичко належащо, с цел да спомагаме оптимално за изясняване на обективната истина. През последната година компанията е проверявана неведнъж и не са установени престъпления ", се показва в позицията до медиите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР