От профилът си в социалните мрежи бившият министър-председател на България

...
От профилът си в социалните мрежи бившият министър-председател на България
Коментари Харесай

Кирил Петков към Борисов: заради схеми като Капитан Андреево и Росенец няма да влезем в Шенген

От профилът си в обществените мрежи някогашният министър-председател на България се обърна към лидерана партия ГЕРБ с думите " Ако Борисов желае да знае за какво няма да влезем в Шенген, отговорът е елементарен: поради схеми като Капитан Андреево и Росенец. Заради това, че първият законопроект, който внесохме - за КПКОНПИ, не стигна до зала, за сметка на Изборния кодекс. Европейските водачи просто не му имат вяра. Единственият метод да влезем в Шенген е в случай че в страната ни има още веднъж антикорупционно държавно управление. "

Още в обявата си Петков написа къс преглед на събитията от последната седмица като разказа три съществени точки:

" 1. Приеха хартиената бюлетина - върна се опцията с мастило да зацапват бюлетините. Вече всички схванаха, че през 2015 невалидните бюлетини са над 400,000, което е повече от всички дали своят вот във Варна, Бургас и Пловдив взети дружно! "

" 2. Махнаха опцията машината да отпечатва машинен протокол. Никаква инспекция. Всичко ще се брои ръчно и на мрачно! "

" 3. МИР Чужбина остава неразбираема концепция за далечното бъдеще. Явно ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия не ги интересуват изобщо българите в чужбина. "

Кирил Петков добавя, че тактиката е ясна и тя се основава на операция на публичното мнение и ходене към предстрочни парламентарни избори, които да бъдат подправени от статуквото.

Накрая наизявлението си в обществените мрежи Петков заключва " Въпреки загубата на борбата за Изборния кодекс, борбата за България занапред стартира. Има опция! Няма да позволим да откраднат бъдещето на българите. С всеки изминат ден ние добиваме повече опит, а техните игри се изтъркват. Така че е единствено въпрос на време, България още веднъж да се върне по пътя на справедливостта и просперитета. "


Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР