От Продължаваме промяната описаха какъв ще е новият министър на

...
От Продължаваме промяната описаха какъв ще е новият министър на
Коментари Харесай

От ПП описаха какъв ще е новият министър на здравеопазването

От " Продължаваме промяната " описаха какъв ще е новият министър на опазването на здравето. Не разкриха обаче името му, нито от коя партийна квота ще бъде той.

" Министърът на опазването на здравето би трябвало да е мощен човек, да има емпатия. В тази посока имаме положителни хрумвания ", съобщи по БНР Даниел Лорер от Политическа партия, който беше спряган за министър на външните работи на напълно първичния стадий преди началото на договарянията.

Той не спести рецензии към метода на здравното министерство през последните месеци по отношение на пандемията и подхванатите ограничения. И даде поръчка за различен вид здравна политика.

" Здравната борба стартира занапред, българското общество беше оставено да умира. Ще действаме с обяснителни ограничения, обществото ни не е готово за наложителни ограничения... В резултат на общо неприятно здраве, на неприятна болнична грижа и на един рисков вирус нашата смъртност е втора в света. Това е злополука за България ", безапелационен беше Лорер.

По думите на Лорер най-неотложната грижа на Политическа партия е да се измисли по какъв начин българинът да не прекара зимата на студено и по какъв начин страната да му помогне.

" Поемането на задължения не е проблем за българската стопанска система. Ние сме по-богати, в сравнение с си мислим, в случай че спрем кражбите и очевидното отклонение на средства ". Лорер загатна, че ще има смени в държавните регулатори, тъй като, по думите му, не управляват дейностите в страната, както би трябвало, и това е един от проблемите.

" Политическа партия навива ръкави и скача в борбата с корупцията с ясното схващане, че няма да е лесна ", заявява Лорер.

Административната промяна, която възнамеряват ръководещите, ще наложи неспособност проектобюджетът на служебния кабинет да бъде напълно приспособен към този, който приготвят от Политическа партия, сподели още депутатът.

И той удостовери след Кирил Петков, че съдружното съглашение е готово, изглаждат се единствено " стилистични елементи ".

" Надяваме се съдружните ни сътрудници, които имат по-сложни структури, да одобряват тези документи, когато са подготвени, с нужната скорост... Всички съдружни сътрудници са декларирали ясно предпочитание да вземат участие в ръководството ", разяснява още Даниел Лорер от Политическа партия.
Свързани вести Кирил Петков: Смяната на Иван Гешев е приоритет на бъдещия кабинет Ицо Хазарта за Народно събрание: Наясно съм, че ще се промени отношението към мен. Няма да стана министър на културата
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР