От Продължаваме Промяната – Демократична България“ /ПП-ДБ/ призовават Агенция Митници“

...
От Продължаваме Промяната – Демократична България“ /ПП-ДБ/ призовават Агенция Митници“
Коментари Харесай

ПП–ДБ: НАП и Агенция „Митници“ да разгледат всички сделки на „Лукойл“

От „ Продължаваме Промяната – Демократична България “ /ПП-ДБ/ приканват Агенция „ Митници “ и Националната организация по приходите /НАП/ да започват незабавно разглеждане на всички покупко-продажби , подписани от „ Лукойл “ по времето на дерогацията, тъй че да стане ясно дали има корист със глобите или с изискванията по дерогацията. Искането идва във връзка информацията, че Европейската комисия ще желае пояснения от България за „ малка врата “, от която се е възползвала „ Лукойл “.

Депутатът от обединението Радослав Рибарски разяснява пред публицисти, че при положение на открита злоупотреби , законът е явен , че може да се пристъпи към назначение на необикновен шеф в „ Лукойл “ от страна на България. По думите му периодите или неочакваното преустановяване на дерогацията не е рационален метод на фона на това, че идва зима и би трябвало да бъдат подсигурени доставките за жителите.

Коалицията ще предложи, в случай че срокът е проблем, да има в допълнение съкращаване , вероятно след зимните месеци, през март, предава „ NOVA “. Рибарски прецизира, че това е нещото, което им се коства рационално в сегашната обстановка.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР