От пресцентъра на ОДМВР-Бургас разкриха подробности по повод кадрите с

...
От пресцентъра на ОДМВР-Бургас разкриха подробности по повод кадрите с
Коментари Харесай

От ОДМВР-Бургас с подробности за конфликта пред дискотека в „Слънчев бряг“

От пресцентъра на ОДМВР-Бургас разкриха детайлности във връзка фрагментите с принуждение над момиче и момче пред заведение в „ Слънчев бряг “ в наличието на охранители , които обиколиха обществените мрежи. Клипът е сниман в петък вечерта.

От Районната прокуратура в Несебър са образували досъдебно произвеждане за нанасяне на лека телесна щета по хулигански подбуди на база данните от преписката на Районното ръководство в Несебър за случай с туристи в увеселително заведение в „ Слънчев бряг “, зародил към 04:50 часа на 8 юли .

До момента са били свалени пояснения от тримата охранители, други чиновници, както и от клиентката на заведението, обезвредена с белезници поради нападателно държание .

Иззети са записи от видеокамери , намиращи се в и към увеселителното заведение, както и на близки обекти за определяне самоличността на мъж с цивилно облекло , нанесъл няколко удара на клиентката .

И на двете страни в спора са формирани полицейски предупредителни протоколи . Предстоят спомагателни полицейски дейности под управлението на Районната прокуратура в Несебър за изясняване на елементи по зародилия случай.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР