От пресцентъра на ЧЕЗ дадоха повече информация относно новината, че

...
От пресцентъра на ЧЕЗ дадоха повече информация относно новината, че
Коментари Харесай

ЧЕЗ успокои хората за скандалния случай в Бойчиновци

От пресцентъра на ЧЕЗ дадоха повече информация по отношение на новината, че изгорелият блок в Бойчиновеци се е сдобил със сметка за ток.

Ето и цялото им известие:

" За да успокоим хората, започваме с това, че никой от клиентите от изгорелия в пожара в Бойчиновци блок, не би трябвало да заплаща за неконсумирана сила.

На 13 февруари 2018 година в Център за обслужване на клиенти в гр. Монтана е подаден сигнал за начислена електрическа сила на адреса. На 14 февруари е направена инспекция на място, на 15 февруари е направена промяна и клиентът е известен по телефона още същия ден. В резултат на инспекцията са стартирани поетапни корекции на всички наранени клиенти, за което те ще бъдат осведомени персонално.

Става дума за неточно вписан код от страна на отчетника, посетил обекта през февруари. Отчетникът не е съобразил спецификата на съответния случай и не е уведомил директния си началник, с цел да се подхващат съответните ограничения. По по този начин неточно прелюдия код се начислява консумация по формула, според Общите условия, утвърдени от КЕВР, въз основа на действителна консумация за предходния месец и същия месец на миналата година.

Използваме опцията още един път да поднесем нашите извинения на хората за спомагателните паники ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР