От предизборния щаб на коалиция Обединени за София (Продължаваме промяната,

...
От предизборния щаб на коалиция Обединени за София (Продължаваме промяната,
Коментари Харесай

Васил Терзиев предлага на Ваня Григорова дебат, но... по тройки

От предизборния щаб на коалиция " Обединени за София " ( " Продължаваме промяната ", " Демократична България ", " Спаси София " ) разпратиха до медиите прессъобщение, с което оферират спор сред Васил Терзиев и Ваня Григорова, само че... по тройки.

Предложението е двамата претенденти да се явят на дебата в екип по трима, съпроводени от определен член на СОС, претендент или определен областен кмет.

 

Припомняме, че през вчерашния ден Ваня Григорова одобри поканата на Българска национална телевизия и БТВ за спор с Васил Терзиев в четвъртък.

Очаквам Терзиев на спор, няма да приказвам с партийни водачи, а със софиянци. Софиянци заслужават да им дадем опция да създадат осведомен избор, съобщи Григорова във видеообръщение във Facebook.

Ето цялостния текст на предлагането на щаба на Васил Терзиев:

ДО:

Българска национална телевизия, БНР, Българска телеграфна агенция, bTV, Нова ТВ, Дарик Радио, Икономедия

Копие:

Предизборен щаб на госпожа Ваня Григорова

Уважаеми представители на медиите,

След края на изборния ден в щабовете ни постъпиха голям брой оферти за образуване на диспути в разнообразни форми и в разнообразни медии. Благодарим за интереса.

Аз персонално имам вяра, че един логичен спор би бил извънредно значим за софиянци, с цел да могат да вземат осведомено решение на изборите тази неделя. По тази причина в миналия месец участвах в голям брой диспути с моите съперници, където показах програмата си, екипа си и проектите си за ръководство на София.

Сега, в седмицата на балотажа, аз и моят екип имаме вяра, че е контрапродуктивно за гласоподавателите провеждането на голям брой диспути, защото времето сред двата тура е лимитирано.

Ние постоянно сме желали посланията ни да доближават до оптималната публика и сме се отнасяли отговорно и равнопоставено към всички медии. Формата на спор сред съперници е значима за гласоподавателите и аз изцяло я поддържам.

Ето за какво приканвам медиите да провеждат спор сред госпожа Григорова и мен в следния формат:

- 3-ма участници от екип – претендент за кмет на София, определен член на СОС, претендент или определен областен кмет

- дълготрайност до 60 минути

- медии: Българска национална телевизия, БНР, Българска телеграфна агенция, bTV, Нова ТВ, национално новинарско радио, бизнес издание с видео подкаст

- Време и дата на лъчение, място – съгласно сделка сред медиите

Вярвам, че един подобен спор ще доближи до най-широка публика и ще даде опция ние като участници да представим на феновете визията за ръководство на бъдещия кмет, за работата му с общинския съвет и районните кметове, програмата за развиване на София. Този формат ще показа една цялостна и поредна картина пред софиянци преди изборите.

Обръщам се към госпожа Ваня Григорова и нейния щаб да поддържат едно такова начинание с присъединяване си.

Васил Терзиев
Кандидат за кмет на София

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР