От поста директор на „Напоителни системи - Долен Дунав“ -

...
От поста директор на „Напоителни системи - Долен Дунав“ -
Коментари Харесай

Държавата продължава с кадровите промени в Русе

От поста шеф на „ Напоителни системи - Долен Дунав “ - Русе е била освободена Миглена Трифонова

Министерствата на стопанската система и на земеделието, които се ръководят от Българска социалистическа партия в лицето на Корнелия Нинова и Иван Иванов, не престават с кадровите смени в Русе. В последния миг министрите в оставка махат управителни фрагменти, с цел да назначат подобаващите съгласно тях лица, осведоми.

След като към този момент публично някогашният народен представител от Българска социалистическа партия Георги Стоилов е вписан като изпълнителен шеф на Свободна зона-Русе, през вчерашния ден е била освободена и шефът на „ Напоителни системи-Долен Дунав “-Русе Миглена Трифонова. Дружеството е към земеделското министерство, а съгласно неофициална информация на нейно място е назначен човек от Търговище, обвързван с Българска социалистическа партия. Медията е направила питане към Министерството на земеделието и храните по въпроса, само че оттова отговор няма.

Предизвестие за освобождение е трябвало да получи и шефът на Регионалната дирекция „ Защита на потребителите “ - Русе Цветан Христов, който е в структурата на Комисията за отбрана на потребителите и надлежно под шапката на Министерството на стопанската система. Той е бил извикан в София дружно с други свои сътрудници, с цел да му се връчи предизвестието. По неофициална информация обаче Христов е напуснал постройката, преди да го получи, и е излязъл в болнични.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР