От понеделник до петък (24 - 28 октомври), Мария Андонова

...
От понеделник до петък (24 - 28 октомври), Мария Андонова
Коментари Харесай

Стефан А. Щерев заминава за Южна Корея

От понеделник до петък (24 - 28 октомври), Мария Андонова ще води „ 100% будни " сама. Екранната ѝ половинка, Стефан А. Щерев ще я остави напълно за малко, с цел да замине за седмица в Сеул, Южна Корея, от където да покаже на феновете на публичната телевизия забавни аспекти от корейската просвета.

" 100% будни " ще се придвижи и на другия завършек на Земята. А Южна Корея е прекомерно забавна и разнообразна страна, прекомерно вкусна и цялостна с кино и музика, с цел да не ми бъде забавна. С неспокойствие чакам да се срещнем. Annyeong Hanguk (Здравей Корея!) ", признава Стефан А. Щерев.

Посещението на Стефан А. Щерев в Южна Корея ще запознае феновете на Българска национална телевизия с обичайна корейска просвета, Hallyu, икономическото развиване, обществените промени и живот. Те ще видят извънредните фрагменти от пътешествието в ефира на „ 100% будни ".

Посещението на водещия и един от най-талантливите български артисти, е по покана на държавната организация за Корейска просвета и осведомително обслужване (KOCIS), обвързвана с Министерството на културата, спорта и туризма в Република Корея. KOCIS ръководи 33 корейски културни центъра в 28 страни, показвайки красивата природа на Корея и подтиква разширението на културния продан сред страните. Агенцията селектира авторитетни публицисти от разнообразни страни по света, които имат интерес към Корея. Програмата се осъществя в границите на седем дни.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР